marți, 17 aprilie 2012

Este prea devreme sa faceti sex?


Iti doresti sa ai parte doar de sex sau vrei ceva mai mult decat atat? Faza potrivita a Lunii poate ajuta la intarirea legaturii voastre. O Luna Noua va incuraja relatia sexuala contribuind la dezvoltarea si inflorirea acesteia. Luna Plina va scoate la iveala sentimente pe care nu stiai ca le ai. Ai putea sa sari in pat fara ca macar sa te gandesti ce se va intampla dupa aceasta. Ar putea fi uimitor sau o greseala.


Profita de ocazie
Un grup de aspecte ce trebuie analizat care faciliteaza romantismul implica planetele Venus si Jupiter. Aceasta este o combinatie frumoasa care va sprijini procesul dragostei intr-un mod foarte frumos. Daca iti doresti cea mai buna energie planetara pentru acea noapte speciala, atunci aceasta este! Energia va fi calda si atragatoare, distrativa si expansiva, prietenoasa si atragatoare. Va fi o adevarata aventura a dragostei, una pe care doresti sa o repeti.

Daca iti doresti ceva mai aventuros si taboo probabil vei dori sa adaugi energia lui Pluto amestecului. Probabil te joci cu focul, insa nu vei uita prima noapte de pasiune si pe toate celelalte care vor urma. Cand Pluto intra in budoar, trebuie sa fii suficient de puternic incat sa faci fata lucrurilor care vor urma. Ar putea sa apara indicii de dominare, manipulare si cateva probleme legate de control. Daca poti aprecia totul cu o minte deschisa, te vei simti foarte bine. Nu te lasa ametit de putere sau de postura de victima. Aspectele date de Marte/Pluto in special pot determina legaturi cu jocurile S&M care ar putea fi distractive sau tulburatoare daca esti in cautarea unor lucruri mai linistite.

Aspectele date de Marte si Venus, de preferat la 120 de grade sau in conjunctie, sunt foarte potrivite pentru o intalnire fierbinte. Dorinta este puternica, iar daca se fac simtite aspectele specifice pentru Marte si Venus, cu siguranta esti pe calea aflarii retetei pentru romantism. Iti va fi greu sa rezisti tentatiei de a va topi unul in bratele celuilalt. Va fi un eveniment important care va starui in memoria ta!

Mai bine mai astepti
Eclipsele determina probabil cele mai puternice influente astrologice ce trebuie evitate daca iti doresti ca prima data sa fie speciala. Poti fi determinat sa o faci mai repede decat ai vrea, cu consecinte potential dezastruoase in perioadele cu eclipsa. Poate fi implicat un element obsesiv sau impulsiv ce nu poate fi controlat. Il vei cunoaste deoarece relatia voastra este putin febrila. Lucrurile nu vor decurge cum ai planuit.

Alte aspecte ce ar fi bine sa le eviti pentru prima noapte petrecuta impreuna sunt cele determinate de Saturn. Aspectele date de Venus/Saturnsau Marte/Saturn nu vor determina starea de spirit potrivita. Este posibil sa te simti jenat, iar partenerul s-ar putea sa fie prea timid pentru a fi complet satisfacut. Ar putea sa fie multa balbaiala si scuze pentru greseli. Amandoi este posibil sa doriti atat de mult sa ii faceti celuilalt pe plac incat veti fi prea tensionati pentru ca lucrurile sa se desfasoare asa cum v-ati dorit. Daca nu sunteti un cuplu stabil este posibil ca relatia voastra sa se deterioreze definitiv. Asadar analizeaza pozitia stelelor si stabiliti o alta data pentru acest eveniment.

In final, o serie de aspecte care merita sa fie luate in seama sunt: aspectul dat de Neptun este atat de spiritual incat te-ai putea hotari in cele din urma sa adopti celibatul. Aspectele date de planeta Uranus sugereaza o aventura de o noapte, totul reducandu-se la incitarea si chimia momentului. Orice se va intampla va fi distractiv insa trecator. Exista si aspecte date de Mercur. Acestea sustin conversatiile si mai putin actiunea. Este posibil sa termini prin a discuta despre pozitiile favorite, ce iti place si ce nu, dar totusi fara a face si altceva. Sau poate ca partenerul este foarte leastic, insa ii lipseste aspectul romantic, lucru care poate duce la disparitia pasiunii.
Asadar, pentru a va bucura de prima noapte petrecuta impreuna alege bine si intelep aspectele astelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu