miercuri, 27 iunie 2012

Iubirea

Ce ar putea fi ceva mai frumos decat iubirea?
Iubirea un vast si complex de sentimente pure adevarate si neintelese,iubirea o uniune intre 2suflete ce se contopesc in unul singur!
Iubirea nu este usoara este un lung sir de procese,gelozie neincredere,multe obstacole de trecut,aceasta lupta este dusa de cand este lumea si pamantul aceasta lupta este dusa de doua fiinte pure care sunt gata sa sacrifice totul una pentru alta care sunt dispuse sa treaca prin orice incercare nu mai sa fie impreuna.
Care nu se dau niciodata batute pana nu ajung la obiectivul dorit.
Niciodata nu se va putea gasi vreo definitie a iubirii...Iubirea este un sentiment bizar,frumos depinde de fiecare persoana cum vede iubirea cum o exprima cum o intelege cum o daruieste.
Iubirea este si va ramane cel mai pur si nobil sentiment
Am vazut multe cupluri,am citit,am auzit:Multe dupa cateva,luni saptamani il iubesc,o iubesc,iubirea nu are nevoie de timp insa persoana de langa tine are nevoie de timp sa te cunoasca pentru a ajunge sa te iubeasca cu adevarat,unii cred ca este usor sa iubesti dar ei se inseala amarnic,In definitiv nu oricine este facut sa iubeasca sa sacrifice diverse lucruri asta depinde de fiecare persoana..Se intampla in rare cazuri ca cei doi sa se indragosteasca la prima vedere ..alte cazuri le ia ceva timp sa ajunga sa se iubeasca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu