duminică, 22 aprilie 2012

O zi frumoasa de sfarsit de weekend!

Astazi mi s-a parut cea mai magica zi...poate si din cauza faptului ca a fost cald soarele stralucea...marea era asa de frumoasa si mai deosebita fata de alte zile.
Totul este frumos si deosebit atunci cand ai persoanele apropriate langa tine.Si este si mai frumos cand imparti cu persoana iubita o zi asa frumoasa.
A iubi este un sentiment asa frumos,este si greu in unele momente dar se spune de la generatie la alta ca iubirea este o provocare in fiecare zi,iubirea dupa parerea mea mai poate fi comparata si cu o pereche de carti atunci cand vine furtuna trebuie sa scoti As-ul din maneca la momentul potrivit!Iar el cel care imi umple viata de bucurie si ma face in fiecare zi sa il iubesc tot mai mult!
O relatie nu este deloc usoara treci prin multe incercari sacrifici dar dupa ce reusesti sa treci peste aceste capcane ale vietii ...te uiti in urma si inveti din acele greseli ca sa nu le mai repeti a doua oara..Intr-o relatie fie care zi este mai diferita decat cealalta sunt zile bune ,zile rele,cateodata iti vine sa renunti dar daca renunti la persoana iubita e ca si cum ai renunta la o parte din inima.
In viata sunt fel si fel de momente si trebuie sa profiti de fiecare secunda,minut,ora...viata este asa trecatoare parca mai ieri eram un copil si ma jucam topaiam de colo colo,insa acum imi aduc aminte de bucuriile copilariei.
Sper sa mai fie astfel de zile..si stiu ca vor mai fi si mai intense!!

2 comentarii:

  1. Multe persoane, si cred ca ma refer la adolescenti, nu mai privesc iubirea si relatia asemeni cum o descrii tu ca ar trebui sa fie...chiar daca sunt si eu printre ei, nu sunt asa, motivul fiind lucrurile care mi s-au intamplat...
    Asta este, va trebui sa mergem inainte...
    Felicitari pentru articol, ne mai aduci la normalitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos!Ce pot sa spun ma bucur ca ti-a placut!:)...

    RăspundețiȘtergere